Letra Muri

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Letra muri me dekore te ndryshme me shkelqim dhe reflekse te arte, te kuqe, kafe etj . Eshte zgjidhja e duhur per mbulimin e pjesshem ose te plote te mureve ne ambientin e ndenjes, te dhomave te gjumit, te bareve, restoranteve, dhomave te hoteleve per t’u dhene atyre nje pamje magjepsese. Keto letra muri kombinohen me mobilje me ngjyra te ndryshme per nje pamje sa me elegante apo dhe me aksesore te tjere me ngjyrat perberese te ketyre letra muri duke krijuar keshtu nje pamje bashkekohore .

Karakteristika

Materiali: PVC

Permasa: Te ndryshme

Trashesia: 240 g/m²

Pesha: 1.17 kg – 3.2kg / 1 rrotull

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme