Llampe Tavoline

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Llampe tavoline te ndertuara me material plastik gjithashtu dhe alumin. Me nje ndricim LED qe do ju sherbej qe te shikoni sa me paster. Me sensor te ndjeshem do te keni gjithnje driten e nevojshme ne tavoline. Keto llampa kane permasa shume praktike per tu pershtatur me cdo cep te tryezes. Kane nje konsum te ulet te energjis elektrike. Llampe tavoline jane te certifikuara nga CE, ETL, LVD, RoHS, VDE.

Karakteristika

Materiali: Plastik , Alumin

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 15W

Tensioni: 15V

Burimi i energjise: Elektrike

Certifikimi: CE, ETL, LVD, RoHS, VDE

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme