Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Llastik

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Llastik i ndertuar 100% prej gomine ekologjike, shton variatetin e ushtrimeve fizike. Lejon te ndryshohet pozicioni trupor ne menyra te ndryshme per te krijuar rezistence dhe zhvilluar muskuj te cilet veshtiresisht vihen ne pune. Gjen perdorim te gjere ne terapite muskulore per te cilat eshte e nevojshme krijimi i rezistences muskulore. Forma ergonomike ben te lehte perdorimin e tyre. Me kete llastik mund te krijosh me shume se 20 ushtrime per cdo muskuj trupi. Eshte nje produkt shume rezistent dhe afatgjate. Eshte i certifikuar nga CE , EN71, ASTM, CPSIA, REACH. Ky produkt me shumice vjen tek ju me shumellojshmeri ngjyrash dhe logo te personalizuar.

Karakteristika

Materiali: Gome

Madhesia: Gjatësia 104cm, perimetri 208cm

Trashesia: 0.45cm

Certifikimi: CE , EN71, ASTM, CPSIA, REACH

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme