Makina Golfi

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Makina golfi te ndertuara me material celik. Eshte perdorur nje dizajni i formes se modes me pamje te thjeshte, gjithashtu dhe linja elegante. Keto makina golfi jane shume te qendrueshme, bejne pak zhurme, jane shume te rehatshme dhe aspak lodhese dhe gjithashtu kane nje qendrueshmeri te gjate. Vijne te ju me ngjyra te ndryshme , gjithashtu dhe ne permasa sipas deshires tuaj. Makina golfi jane te certifikuar nga CE.

Karakteristikat

Materiali: Celik

Permasat : Te ndryshme

Pesha: 450 – 1190 KG

Maks. shpejtesis: 18-38km/h

Certifikimi: CE

Lloji i karburantit: Elektrike

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme