Makine Larese Profesionale

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Makine larese profesionale e ndertuar me material alumin . Te ndertuara me permasa te ndryshme dhe me ngjyra te ndryshme. Keto makine larese profesionale jane pasije me nje standart shume te larte te teknollogjis se fundit. Vijne tek te certifikuar nga CE. Jane te pershtatshem per t’u branduar me logon e biznesit tuaj .

Kapaciteti   
30Kg
50Kg
70Kg
100Kg

Diametri
900mm
1068mm
1250mm
1250mm
Thellësia
500mm
580mm
600mm
850mm

Volumi
330L
520L
720L
1020L

Përdorimi i Ujit
750L/h
1100L/h
1300L/h
1600L/h

Përdorimi i Avullit
30Kg/h
40Kg/h
60Kg/h
80Kg/h

Energjia
0.8Kw
1.2Kw
1.3Kw
1.4Kw

Fuqia Motorrike
4Kw
5.5Kw
7.5Kw
11Kw

Inverteri
5.5Kw
7.5Kw
11Kw
15Kw

Pesha
1500Kg
2700Kg
2900Kg
3200Kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makine Larese Profesionale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme