Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Makineri Kafeje me Monedha

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Makineri Kafeje me monedha te ndertuara me material alumini te cilesis se larte. Keto makineri jane ndertuar me nje dizajn modern. Jane shume te thjeshta ne perdorim dhe gjithashtu ne transportimin e tyre. Kane nje konsum te ulet te energjise elektrike. Makineri kafeje me monedha jane te certifikuara nga CB, CE, KC, NCC, COC, LFGB, ETL, NSF.

Karakteristika

Materiali: Alumin

Permasa: Te ndryshme

Tensioni: 110 – 220V

Fuqia: 1600W

Pesha: 19.8 – 53Kg

Origjina: Kine

Cerfitikimet: CB, CE, KC, NCC, COC, LFGB, ETL, NSF

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme