Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Makineri Ngjitese (Kuti Kartoni)

$4000$55000

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Makineri ngjitese (kuti kartoni) eshte projektuar per kuti me vije te drejte dhe kuti me mure te dyfishta. Eshte miratuar me nje sistem te forcuar te levizjes me nje ane, per funksionim te ngadalte dhe mirembajtje te lehte. Llaçi adoptohet me disa rripa te trashe bashkepunimi me motor tundes, duke siguruar ushqyerje te vazhdueshme, te sakte dhe automatike. Dorezimi eshte i perkrahur ne dy anet e ekuivalentit te gerryerjes me shpejtesi te larte, gje qe e ben ngjitesin me te qendrueshem, te forte dhe te ngjitur. Ai ofron dy grupe te koves se siperme dhe te poshtme te ngjitjes, e cila eshte miratuar me rregullim automatik vertikal ne koven e ngjitjes, dhe shufra dhembesh per rregullim horizontalisht, per funksionim te lehte. Eshte miratuar me ekran me prekje, kontrollues PLC, numerim foto-elektrik, goditje automatike te fleteve. Pjesa transportuese eshte e pajisur me rrip sfungjeri, duke siguruar cilesine e produktit, duke transformuar platformen e letres dhe duke marre shpejt kuti letre. Funksionon me shpejtesine 0 deri ne 60 cope ne minute, dhe ndertimi i saj i forte siguron perdorim te gjate te jetes, me me pak mirembajtje. Dizajni i veçante eshte gjithashtu ne dispozicion. Makineri ngjitese (kuti kartoni) eshte miratuar me rrip importues me cilesi te larte. Ky produkt eshte i certifikuar nga CE/ ISO.

Karakteristikat

Materiali : Celik inox , Plastik

Tensioni: 220V

Fuqia: 5.0kw

Vendi i origjines: Kine

Certifikimi: CE /ISO

Permasa (e gjate * Gjeresia * E larte): 2000mm* 850mm* 1500mm

Pesha: 150KG – 2300 KG

Shpejtesi maksimale: 60 cope / min

Burimi i energjise: Elektrike

Modele: Te ndryshme

Paketimi: Dru

Ngjyre: E personalizuar

Produkte të ngjashme