Makineri Pirunngrites

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Makineri pirunngrites jane te ndertuara me material celik. Shume praktik dhe te manovrueshem ne cdo ambient. Timoni mund te rregullohet sipas situates se mjedisit te funksionimit. Keto makineri pirunngrites jane te uleta per arsye qe te kene nje qendrueshmeri gjate ngarkimit te tyre. Sistemi ngritjes se fushes se gjere te shikimit permireson ne menyre dramatike levizjen e shofereve, per te siguruar sigurine dhe shpejtesine e funksionimit. Sistemi i tubacionit siguron nje pajisje sigurie, edhe nese tubacioni prishet, korniza e deres nuk do te jete jashte kontrollit. Makineri pirunngrites jane te certifikuar nga CE,ISO,EPA.

Karakteristikat

Materiali: Celik

Permasat : Te ndryshme

Pesha: 3500 KG

Kapaciteti i ngarkimit: 500 kg

Gjeresia e pirunit: 10CM

Gjatesia e pirunit: 1.07M

Min. Lartesia e ngritjes: 90 mm

Certifikimi: CE,ISO,EPA

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme