Makineri Prerese Pllakash

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Makineri prerese pllakash te ndertuara me material cekil. Kto prerese profesionale per pllakat eshte e dizenjuar per lloje te ndryshme pllakash qeramike apo porcelani. Prodhuar nga nje sistem perfekt i levizjes gjate prerjes drejt ashtu dhe diagonal deri ne 53 cm. Gjithashtu doreza e ketyre prereseve pllakash eshte  mjaft e rehatshme si dhe me nje levizje teper te sakte mundeson nje prerje te lehte. Eshte nje produkt perfekt per profesionistet ne fushen e ndertimit. Keto makineri prerese pllakash jane te certifikuar nga CE.

Karakteristika

Materiali:  Celik

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 11 kg, 18kg, 20 kg

Certifikimi: CE

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme