Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Makineri Qepese Dyshekesh me Nje Koke te Vetme

$2530$4680

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Makineri qepese dyshekesh me nje koke te vetme jane te ndertuara me material metali dhe te nderthurur me inox ne disa pjese te makineris. Shpejtesia maksimale e qepjes eshte 2500RPM dhe gjithashtu trashesia qe mund te arrije eshte 70mm. Keto makineri qepese dyshekesh me nje koke te vetme jane te certifikuara nga ISO,CE.

Karakteristika

Materiali: Metal, Inox

Permasa: Te ndryshme

Tensioni: 220 – 380V

Pesha: 6500 – 800 Kg

Shpejtesia maksimale e qepjes: 2500 RPM

Trashesia maksimale e qepjes: 70mm

Origjina: Kine

Certifikimi: ISO, CE

Ngjyrat: Sipas deshires

Produkte të ngjashme