Makineri Qepese

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Makineri qepese jane te persosura per riparime te shpejta apo shkurtime , riparime xhepash, kthim pantallonash etj. Keto makina ju ndihmojn te riparoni rrobat tuaja shpejt lehte ne menyren me te mire. Mund te perdoret per çdo lloj materiali. Funksioni automatik i mbeshtjelljes se rrotulles kursen kohe dhe perpjekje duke e mbajtur makinerine gati per te qepur. Keto makineri qepese jane te certifikuara nga ISO9001, CE.

Karakteristika

Materiali: Metal

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 250 – 400W

Pesha: 35 – 180Kg

Certifikimi: CE, ISO9001

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme