Makineri Saldimi

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Makineri saldimi e pershtatshme per saldimin te cdo lloj permase dhe  operon me rryme nga 35 deri ne 95 Amp dhe mund te perdoret me bobina teli te cilat perfshijne gazin inert. Mund te perdoren bobina teli 0,8-0,9 mm. Pajisjet kane tension pune te ndryshme dhe lejon luhatje te tensionit te rrjetit ndermjet 110-380V. Neqoftese perdorni nje makineri saldimi do te shikoni nje produktivitet te larte dhe fleksibilitet i mjaftueshem i perdorimit. Keto produkte vijne ne permasa te ndryshme dhe gjithashtu ne ngjyra sipas deshires tuaj. Makineri saldimi jane te certifikuar nga CE.

Karakteristikat

Materiali: Alumin

Permasat : Te ndryshme

Tensioni: 110 – 220 – 380V

Pesha: 7.3 – 13 KG

Certifikimi: CE

Lloji i karburantit: Elektrike

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme