Manekin Sportiv

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Manekin sportiv  jane te ndertuar me material fiber xhami . Keto manekin vijne  me stil europian dhe ngjyra sipas deshires tuaj. Qendrimi qe mund te zgjidhni per keto manekin sportiv jane: ulur , te shtrire dhe ne kembe. Baza per vendosjen e ketyre manekin sportiv eshte celik ose xham sipas deshires tuaj. I pershtatshem per t’u branduar me logon e biznesit tuaj .

Karakteristikat

Permasat: Europiane
Mateliali: FRP, Fiber Xhami
Ngjyra: I Bardhe ose Opsional
Gjatesia, Modeli me i gjate: 196cm, Shpatullat 48cm, Gjoksi 111cm, Beli 88cm, Ijet 113cm
Fytyra: Abstrakte, Vezake ose Make Up
Qendrimi: Sipas Kerkeses, Ulur, Shtrire, Ne Kembe
Baza: Xham ose Celik
Logo: E Personalizuar
Siperfaqja: Mat ose me shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Manekin Sportiv”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme