Manekin

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Manekin jane te ndertuara me material fiber xhami . Keto manekin vijne  me stil europian dhe ngjyra sipas deshires tuaj. Qendrimi qe mund te zgjidhni per keto manekin jane: ulur , te shtrire dhe ne kembe. Baza per vendosjen e ketyre manekin eshte celik ose xham sipas deshires tuaj. I pershtatshem per t’u branduar me logon e biznesit tuaj . Keto manekin vije tek ju me ngjyra sipas deshires tuaj.

Karakteristikat

Permasat: Europiane

Mateliali: FRP, Fiber Xhami

Ngjyra: I Bardhe ose Opsional

Gjatesia, Modeli me i gjate: 196cm, Shpatullat 48cm, Gjoksi 111cm, Beli 88cm, Ijet 113cm

Fytyra: Abstrakte, Vezake ose Make Up

Qendrimi: Sipas Kerkeses, Ulur, Shtrire, Ne Kembe

Baza: Xham ose Celik

Logo: E Personalizuar

Siperfaqja: Mat ose me shkelqim

Produkte të ngjashme