Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Masazhues per Kembet

$23$110

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Masazhues per kembet eshte lehte per t’u perdorur dhe mirembajtur. Me 9 intensitet presioni te disponueshem dhe 3 cilesime opsionale te modalitetit qe mund te konfiguroni permes panelit, telekomandes per perdorim te lehte kontrolli, ju mund te merrni masazhin perfekt sipas deshires tuaj. Masazhues per kembet permban menge kembesh te levizshme qe mund te lahen sa here qe e shihni te arsyeshme. Plus, perdoruesi manual se bashku me panelin intuitiv te kontrollit bejne per funksionim te lehte. Funksioni i mbeshtjelljes se airbagut te plote te siperfaqes se kembes, mbeshtjelles i ajrit te zhveshur te kembes, masazh me presion te larte, masazh i valezimit te shputes, kemba e kembes ne valezimin e presionit te larte lufton per te nxitur gjumin e qete, ngrohjen e kembeve per te nxitur qarkullimin e gjakut. Dizajni inovativ i palosshem eshte elegant per pamjen dhe kursimin e hapesires.

Karakteristikat

Materiali: Plastik

Burimi i energjise: Elektricitet

Tensioni: 220-240V

Fuqia: 26W

Certifikimi: CE, RoHS

Pesha: 12.5 kg

Forma : Te ndryshme

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme