Matrapik

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Matrapik jane projektuar per ti bere balle puneve me te renda. Fale sistemit te ndertuar ka fuqi shume te madhe goditese, e cila arrin deri ne 50J. I pajisur me rregjister shpejtesie, per ta kontrolluar ate gjate punes. Ka nje doreze shume komode e cila e bene lehtesisht te komandueshem, i lehte ne perdorim. Keto matrapik jane te certifikuar nga CE, GS.

Karakteristika

Materiali:  Alumin

Permasa: Te ndryshme

Tensioni: 220 – 250V

Pesha: 5 – 14 kg

Lloji i fuqise: Elektrike

Certifikimi: CE, GS

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme