Mbeshtetese Krahu per Makine

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Mbeshtetese krahu per makine eshte nje aksesor shume praktik dhe i nevojshem per udhetime me makine. Ndihuni me komod dhe shtojini makines aksesore te ndryshem sipas deshires tuaj. Eshte e pershtatshme per cdo makine dhe ka nje dizajn elegant e te qendrueshem. Vijne ne permasa te ndryshme dhe ne ngjyra sipas deshires tuaj. Keto mbeshtetese krahu per makine jane te certifikuara nga CE, FCC, RoHS.

Karakteristika

Materiali: Plastik , ABS

Permasa: Te ndryshme

Certifikimi: CE, FCC, RoHS

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme