Mbeshtjelles Gjuri

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Suport dhe korrigjues profesional per gjurin .Dizajn i rregullueshem, mbeshtjelles, i pershtatshem sipas gjurit. Suporti me formen e rrumbullaket, lehteson presionin mbi kupen e gjurit. Perveç kesaj, mbeshteteset e gjurit perdoren pas demtimeve ne nyjen e gjurit, per shembull per shkak te nje keputjeje te ligamentit te kryqezuar, dhe per rehabilitim ne menyre qe t’i jepet gjurit mbeshtetjen e nevojshme. Ai i jep gjurit qendrueshmeri te mjaftueshme, e mbeshtet ate ne levizje dhe ne te njejten kohe ka nje efekt ngrohes ne gju. Mbeshtjelles gjuri eshte e rendesishme qe te zgjidhen si forma e duhur ashtu edhe lloji i duhur. Sidoqofte, saktesia e pershtatjes eshte gjithashtu nje kriter i rendesishem i blerjes, pasi nuk duhet te jete shume e ngushte ose shume e gjere. Ne çdo rast, duhet te sigurohet qe gjuri akoma mund te levizet mjaftueshem, perkunder mbeshtetjes se gjurit. Mbeshtjelles gjuri eshte i certifikuar nga CE dhe ISO.

Karakteristikat

Materiali: Neoprene, silikoni

Madhësia: S/M/L

Origjina: Kine

Çertifikimi: CE, ISO

Logo: Sipas Kerkeses

Ngjyra: E Zeze, Gri ose e Personalizuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbeshtjelles Gjuri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme