MDF

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Lende e pare MDF per mobilje. Karakteristikat e vecanta te MDF-se e bejne produktin final ideal per prodhimin e mobiljeve, elementeve dekorative, dyerve, konstruksioneve ne ambiente te brendshme dhe pergjithesisht per perdorime qe kerkojne veti te vecanta mekanike. Kjo sepse MDF ne perberjen e saj nuk ka copezime, mund te pritet lehtesisht, te shpohet, te gdhendet, etj… pa e demtuar siperfaqen. Lyerja mund te perdoret ne perfundim te punes. Keto MDF jane te certifikuara nga ISO.

Karakteristika

Materiali: Fiber Druri

Permasa: Te ndryshme

Trashesia: 0.8 – 30mm

Certifikimi: ISO

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme