Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Miners

$238$4090

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Miners jane te ndertuara me material alumini. Jane pajisje mjafte shperblyese . Kane nje konsum te larte te energjis elektrike. Jane shume te lehta per tu perdorur. Keto miners vijne ne permasa te ndryshme.

Karakteristika

Materiali: Alumin

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 1000 – 2250W

Tensioni: 220V

Burimi i energjise: Elektrike

Pesha: 4.2 – 16Kg

Origjina: Kine

 

Produkte të ngjashme