Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Mini Ekskavator

$1237$3800

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Performanca e forte e ngritjes dhe germimit ju ndihmon te perfundoni punen me shpejt. Ky mini ekskavator ka aftesi te ngjashme me nje ekskavator, ndersa jane gjithashtu ne gjendje te punojne ne hapesira te vogla. Ato mund te transportohen shpejt ne vende te paarritshme me nje vinç dhe jane te manovrueshem ne vendin e ndertimit. Ne kete menyre, puna mund te behet ne menyre me efikase me keto makina ndertimi. I quajtur edhe nje ekskavator kompakt ose ekskavator i vogel, mini ekskavatoret paraqesin perberesit tradicionale te nje ekskavatori si nje madhesi me te vogel. Mini ekskavatoreve u jepet edhe pseudonimi “mini ish”. Shumica e mini ekskavatoreve perdoren per demonstrim te lehte, trajtim te materialeve, heqje trungjesh, projekte ndertimi ose peizazh. Mini ekskavatoret dhe ekskavatoret standarde te dy kane nje kohe dhe vend per perdorim me te mire. Jane me te pershtatshem per pune te caktuara mbi nje ekskavator standard. Eshte gjithmone e rendesishme te zgjidhni nje lloj pajisje bazuar ne kerkesat e projektit ne vend te preferencave personale. Kjo ndihmon per t’i dhene perparesi efikasitetit dhe produktivitetit ne te gjitha projektet. E vecanta e ketij mini ekskavator eshte pista prej gome qe bene te mundur mos  demtim te çimentos, dyshemese se pllakave. Eshte e bere nga valvola te shumta nen dorezen e funksionimit qe bene te mundur kontrollin me te leht ne duart tuaja!

Karakteristikat

Perberesit kryesore: motor, ingranazh, pompe, kushinete, kuti ingranazhi

Pesha: 0.8 – 1T

Lartesia totale: 2350mm

Pesha e funksionimit:  1000 kg – 1880 kg

Kapaciteti i koves: 0.025-0.45 m3

Gjeresia e koves: 380mm

Lartesia maksimale e germimit: 2490mm

Thellesia maksimale e germimit: 1400mm

Rrezja maksimale e germimit: 2400mm

Shpejtesia e punimit: 3  km/h

Fuqia: 8.6kw

Vendi i origjines: Kine

Certifikimi: CE/ ISO

Modele: Te ndryshme

Paketimi: Dru

Ngjyre: E personalizuar

Produkte të ngjashme