Mini Makineri Qepese

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Mini makineri qepese jane te persosura per riparime te shpejta apo arnime tegela,shkurtime , riparime xhepash, kthim pantallonash etj. Makina ju ndihmon te riparoni rrobat tuaja shpejt lehte ne menyren me te mire. Ben te njejten pune si makinat qepese te medha, por kjo eshte e vogel, praktike dhe mund te zhvendoset lehte nga njeri kend tek tjetri. Mund te perdoret per çdo lloj materiali. Funksioni automatik i mbeshtjelljes se rrotulles kursen kohe dhe perpjekje duke e mbajtur makinerine gati per te qepur. Keto mini makineri qepese jane te certifikuara nga ISO9001, CE, RoHS, GS, BS, SAA.

Karakteristika

Materiali: ABS, Metal

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 4.8W

Tensioni: 240V

Burimi i energjise: Elektrike

Pesha: 0.68 – 4Kg

Certifikimi: ISO9001, CE, RoHS, GS, BS, SAA

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme