Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Modele te Ndryshme Orash

$13$30

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Modele te ndryshme orash inteligjente. Peshojne vetem sa nje pupel dhe ka jetgjatesi baterie mbreslenese. Bateria e ketyre orave zgjat plot 7 dite, keshtu qe nuk do ju duhet te shqetesoheni per pajisjen e karikuesit, dhe nuk keni nevoje qe ta mbani gjithmone me vete. Ka dizajn perfekt dhe ju ofron shumellojshmeri modele ekranesh te cilet mund t’i pershtasni me stilin dhe veshjet tuaja. Keto ora vijne tek ju me permasa te ndryshme dhe me ngjyra sipas deshires tuaj. Modele te ndryshme orash jane te certifikuar nga CE.

Karakteristikat

Materiali:  Ekran, Xhel silici , Plastike

Permasat: Te ndryshme

Sistemi i funksionimit: Android, IOS, M6

Pesha: 86g

Origjina: Kine

Çertifikimi: CE

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme