Motorra Elektrike

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Motorra elektrike jane te ndertuar me nje material shume te forte prej hekuri . Shpejtesia maksimale qe mund te arrije keto motorra elektrike eshte  45 km ne ore .Me nje karikim baterie mund te udhetoni nga 45 km deri 65 km brenda dites. Baterine e ka te integruar posht sediljes dhe e çmontueshme. Trupi eshte i ndertuar me hekur . Motorra elektrike kane  sistem frenimi me alkol. Me goma tubolare. Keto motorra jane te paisura me  bluetooth per muzike. I pershtatshem per t’u branduar me logon e biznesit tuaj .

Karakteristikat

Madhësia e Gomës : 18 inch
Sistemi i Frenimit : Disk
Maksimumi në Ngjitje : 30 gradë
Distanca : 50KM
Shpejtësia Maksimale: 45 km/h
Maksimumi Peshës : 200 Kg
Bateri e Lëvisshme: Bateri Litiumi 60V20AH
Koha e Karikimit : 5 Orë
Fuqia Motorrike : 2000W
Boria: Po
Amortizator Para: Po
Amortizator Mbrapa: Po
Fener Përpara: Po
Sinjal Përpara: Po
Sinjale Mbrapa: Po
Ekran LCD: Po

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Motorra Elektrike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme