Motorsharra

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Motorsharra ideale per prerje degesh apo pemesh, duke plotesuar cdo nevoje tuajen. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin te jete i lubrifikuar. Me rregjister zinxhiri per te rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motorsharra eshte e pajisur me lame dhe zinxhir 40 cm, e cila ndihmon per prerje te shpejte dhe te lehte. Doreza e siperme eshte e pajisur me sistem kundra-vibrimit, per te pakesuar lodhjen e perdoruesit. Keto motorsharra jane te certifikuar nga CE, GS, ISO.

Karakteristika

Materiali:  Celik

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 1400 – 6480W

Lloji i fuqise: Benzin ,Gaz, Elektrike

Certifikimi: CE, GS, ISO

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme