Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Ndricim Profesional

$50$1180

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Ndricim profesional te ndertuara me material alumini. Keto ndricues rrotullohen 630° qe bejne te mundur nje atmosfer shume te kendeshme. Mund te instalohen ne kembe ose te varura . Kjo paisje ka nje ventilator per ftohje qe bene te mundur mos nxehjen dhe djegien e saj. Ky produkt vjen tek ju me ngjyra sipas deshires tuaj. Ndricim profesional jane te certifikuar nga CE, FCC, RoHS, EMC, LVD.

Karakteristikat

Materiali: Alumin

Permasat: Te ndryshme

Fuqia: 70W – 200W

Tensioni: 240V

Pesha: 5 – 13 KG

Origjina: Kine

Çertifikimi: CE, FCC, RoHS, EMC, LVD

Ngjyra: Te ndryshme

Produkte të ngjashme