Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Ndricues Prozhektor

$2$39

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Ndricues prozhektor jane te ndertuara me material alumini. Ju duhet ndriçim per ambientet tuaja te jashtme por nuk doni qe fatura juaj e energjise te rritet, atehere zgjidhja me e mire do te ishin keto ndricues prozhektor. Keto ndricues jane mjaft praktik dhe ju jep mundesine te orientoni ndricimin ku te deshironi. Jane ekonomik, jep nje drite brilante dhe me intensitet mjaft te larte. Jane te ndertuara me nje dizajn qe mund te pershtatet mjaft mire me çdo ambient, dhe konstruksioni i tij eshte rezistent ndaj agjenteve atmosferike. Ndriçues prozhektor jane te certifikuara me CCC, CE, ROHS, EMC.

Karakteristika

Materiali: Alumin       

Permasa: Te ndryshme

Fuqia:  10 – 40w

Tensioni: 170 – 240V

Burimi i energjise:

Certifikimi: CCC, CE, ROHS, EMC

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme