Ndricues Rruge

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Ndricues rruge te ndertuara me material alumini. Me nje konsum energjie shume te ulet dhe mjafte praktik ne instalimin e tyre. Shijoni ndriçimin dhe elegancën me kete ndricues rruge. Dizajni perfekt dhe bashkekohor e ben kete ndriçues lehtesisht te adaptueshem ne çdo ambient. Jane ne permasa te ndryshme sipas deshires tuaj . Keto ndricues rruge jane te certifikuar nga CCC, CE, CQC, RoHS,BC.

Karakteristikat

Materiali: Alumin

Permasa: Te ndryshme

Fuqia: 30w – 40w – 100w

Tensioni: 220V – 265V

Pesha: 6kg – 18kg

Vendi i origjines: Kine

Certifikimi: CCC, CE, CQC, RoHS,BC

Burimi i energjise: Elektrike

Ngjyre: E personalizuar

Produkte të ngjashme