Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Ngrohese me Gaz

$57$320

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Ngrohese me gaz jane te pershtatshem per ambiente te jashtme , mjafte estetike dhe shume fuksionale. Jane te ndertuara me material celik. Perdorimi i ketij produkti ne ambjentet tuaja per ngrohje ne veranda apo ambiente te tjera si lokale. Jane shume te thjeshta ne monetimin e tyre dhe gjithashtu shume te lehta per tu perdorur. Keto ngrohese me gaz jane te certifikuara nga CE, AGA, ISO,CSA.

Karakteristika

Materiali: Celik

Permasa: Te ndryshme

Certifikimi: CE, AGA, ISO,CSA

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme