Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Ortopedike te Vogla

$150$521

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Ortopedike te vogla ofron nje game gjitheperfshirese te mbajteseve dhe mbeshtetesve per te imobilizuar nyjet duke ruajtur ne te njejten kohe levizshmerine maksimale te mundshme per sherim. Pas aksidenteve, renieve ose goditjeve, ndihmat qe mund tju ndihmojne jane ortopedike te vogla, mund te perdoren per t’u rikthyer ne forme me shpejt. Per me teper, pas operacioneve ata mund te sigurojne nje rehabilitim efektiv te kontrolluar si kujdes pas operacionit. Inovative dhe te prodhuara sipas standardeve me te larta, pa kompromis me materialet ose oret e punes, mbeshteteset dhe mbajteset ortopedike medioker jane zgjidhja optimale per ju, pavaresisht nga demtimi ose gjendja juaj e rimekembjes. Sigurimi i kushteve me te mira te mundshme per t’u ngritur ne kembe. Ky eshte qellimi i ortopedike te vogla. Ky produkt vjen tek ju i certifikuar nga CE ,ISO.

Karakteristikat

Materiali: Argjend Stainless Steel, Alumini Aliazh fibër karboni

Origjina: Kine

Ngjyra: E Zezë, Gri ose e Personalizuar

Logo: Sipas Kërkesës

Çertifikimi: CE, ISO

Produkte të ngjashme