Pajisje Guzhine Profesionale per Hotele dhe Restorante

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Pajisje guzhine profesionale per hotele dhe restorante jane me te mirat ne treg, jane te ndertuara me material prej celik gjithashtu dhe inox ne pjeset e jashtme. Te gjitha keto pajisje guzhine profesionale per hotele dhe restorante jane te certifikuara nga CE , ROH.

Karakteristikat

Materiali: Celik, Inox

Permasa: Te ndryshme

Burimi i energjise: Elektrike

Certifikimi: CE , ROH

Vendi i origjines: Kine

Ngjyre: E personalizuar

 

 

Produkte të ngjashme