Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Pajisje te Ndryshme Veterinare

$9$500

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Pajisje te ndryshme veterinare jane te ndertuara me material plastik. Eshte nje makine EKG veterinare portative me 3 kanale qe mundeson marrjen dhe shfaqjen e njekohshme te 6 drejtuesve. Dizajni miqesor ndaj perdoruesit, tiparet inteligjente dhe performanca e shkelqyer. Kjo pajisje ka zvogeluar shume punen e veterinerit dhe gjthashtu gjen diagnozen me te mire. Sistem gjitheperfshires i menaxhimit te skedareve per te kerkuar, fshire dhe modifikuar te dhenat e pacientit. Kete produkt mund ta perdorni ne menyre automatike dhe manuale.

Karakteristikat

Materiali: Plastik

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 3.5KG

Vendi i origjines: Kine

Certifikimi: CE, ISO, TUV

Burimi i energjise: Elektrike

Ngjyre: E personalizuar

Produkte të ngjashme