Paketim Letre

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Si nje nga prodhuesit kryesore te paketim letre, e specializuar ne lloje te ndryshme te printimit dhe paketimit te produkteve, duke perfshire kuti dhurate me ngjyra, kuti letre, qese letre etj. Ne ofrojme sherbime nga projektimi, prodhimi dhe shperndarja. Materiali qe eshte perdorur quhet leter e valezuar. Trashesia e letres eshte 250gsm. Paketim letre vjen tek ju me permasa sipas deshires tuaj , gjithashtu ky produkt mund te brandohet me logon tuaj te biznesit.

Karakteristikat               

Materiali: Leter e valezuar

Permasat : Te ndryshme

Trashesia: 120gsm – 250gsm

Origjina: Kine

Logo: E personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme