Paketim Metalik

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Nje nga prodhuesit kryesore te paketim metalik, e specializuar ne lloje te ndryshme te printimit dhe paketimit te produkteve, duke perfshire kuti dhurate me ngjyra metalik , proveza metalike etj. Ne ofrojme sherbime nga projektimi, prodhimi dhe shperndarja. Trashesia e aluminit tek keto produkte eshte 0.23mm. Paketim metalik vjen tek ju me permasa sipas deshires tuaj , gjithashtu ky produkt mund te brandohet me logon tuaj te biznesit. Ky produkt mund te ruaje performance te qendrueshme gjate mos perdorimit te tyre. Produktet jane te certifikuar nga ISO.

Karakteristikat

Materiali: Alumin

Permasat : Te ndryshme

Trashesia: 0.23mm

Origjina: Kine

Certifikimi : ISO

Logo: E personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme