Panel Sanduici

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Panel sanduici te ndertuara me metale. Perdoret per muret e jashtme te parafabrikuara dhe komponentet e catise se lehte, nje zone e ngurte shkumore bashkohet me panelet metalike se bashku ne nje menyre rezistente ndaj goditjeve, meqe shkuma e ngurte poliuretani lidhet fort ne siperfaqe gjate procesit te shkumezimit. Keto panele sanduici jane te certifikuara nga ISO9001, ISO14001, CE, CUPC.

Karakteristika

Materiali: Metal

Permasa: Te ndryshme

Pesha: 6 – 20Kg

Trashesi: 0.23 – 0.35mm

Certifikimi: ISO9001, ISO14001, CE, CUPC

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme