Panele Composite per Veshje Ndertesash

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Panele Composite per veshje ndertesash i perbere prej alumini . Cilesia e ketij produkti eshte ne nje nivel me te larte. Meqenese paneli i perbere prej alumini eshte i perbere nga dy materiale te ndryshme (metal dhe jometal), ai mban karakteristikat kryesore te materialeve origjinale (alumini metalik, plastika polietileni jometale). Nga ana tjeter, mund te kaperceje mangesine e materialeve origjinale dhe te marre shfaqje te shumta te shkelqyera, te tilla si: dekorimi luksoz, shumengjyresh, parandalimi i zjarrit, kunder lageshtires , izolimi i zerit, izolimi i nxehtesise, astigmatik, drita, i pershtatshem per perpunim, i lehte per tu instaluar dhe mbajtur. Panele Composite per veshje ndertesash vjen me nje seri dizajnimi te ndryshe.

Karakteristikat:

Materiali: Alumin

Madhesia: 1220*2440

Trashesia: 2/3/4/5/6 mm

Gjeresia: 1220mm/1250mm/1500mm/1570mm

Ambienti: I jashtem

Origjina: Kine

Funksioni: Anti-Static, Antibacterial, Fireproof, myk-Proof

Berthama:  LDPE

Dizajni: Modern

Ngjyra: Sipas deshires

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Panele Composite per Veshje Ndertesash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme