Panele Diellore

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Panele diellore eshte nje mekanizem qe lejon transformimin e rrezatimeve. Perdorimi i paneleve diellore ka si rrjedhoje te pare positive prodhimin e energjise. Jane te shumta dobishmerite e tij, mes te cilave dallojn asnje çlirim te CO2, asnje çlirim te pm10, zvogelim te shkaterrimeve ambientale. Mund te montohen ne çati te pjerreta, te sheshta , ne faqe muri te jashtme ose ti perdorni per shfrytezim te plote te tokes se parregullt . Keto panele diellore  jane te certifikuar nga TUV, CPP, IEC.

Karakteristikat

Materiali: Alumin, Inox

Permasat: Te ndryshme

Fuqia: 150W

Origjina: Kine

Çertifikimi: TUV, CPP, IEC

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme