Panele Dushi

$45$270

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Paneli i dushit eshte i perbere me material inoks dhe ofron dy koka dushi statike dhe te levizshme , sprucatore masazhues te levizshem dhe kontroll individual te ujit. Struktura e panelit montohet ne mur duke shtuar stil dhe elegance ne çdo dekor. Shtojini tualetit tuaj panelin per ta kthyer ne nje qender te vertete relaksi.

Karakteristikat:

Tipi: Panel Dushi
Veçori: Fasheta Elektrike, Sensor, LED, 4 Funksione
Permasat: 1500*220*460mm
Materiali: Inoks, 304 “Stainless Steel”
Presioni i Ujit: 4-6KG or 40-80 PSI
Modeli: Sipas Kerkeses

Produkte të ngjashme