Park i Brendshem Lojrash

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Park i brendshem lojrash jane perdorur materiale miqesore me mjedisin dhe rezistente ndaj flakes per te siguruar sigurine e femijeve ne masen me te madhe. Eshte i perbere nga plastike inxhinierike me cilesi te larte, tuba te galvanizuar, plastike PVC, kornize çeliku dhe pajisje te tjera. Trupi i tij kryesor eshte ngjitur me dru katror premium, dhe e gjithe korniza eshte e  qendrueshme, pa deformime. Perveç kesaj, park i brendshem lojrash eshte nje qender gjitheperfshirese per aktivitete argetuese per femije. Ai gjithashtu ka tiparet e jetes se gjate te sherbimit, struktures kompakte, mirembajtjes se lehte, rezistences ndaj korrozionit, rezistences ndaj plakjes si dhe dizajnit inovativ. Mund te zbatohet gjeresisht ne supermarket, qender te madhe tregtare, komunitet, defrim dhe vende te tjera. Park i brendshem lojrash jane te certifikuar nga TUV,ISO,CE.

Karakteristikat

Materiali: Plastike, Dru i ngurte

Permasa: Te ndryshme

Origjina: Kine

Çertifikimi: TUV,ISO,CE

Logo: Sipas Kerkeses

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme