Park Lodrash per Femije

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Park Lodrash per Femije jane perdorur materiale miqesore me mjedisin dhe rezistente ndaj flakes per te siguruar sigurine e femijeve ne masen me te madhe. Eshte i perbere nga plastike inxhinierike me cilesi te larte, tuba te galvanizuar, plastike PVC, kornize çeliku dhe pajisje te tjera. Trupi i tij kryesor eshte ngjitur me dru katror premium, dhe e gjithe korniza eshte e  qendrueshme, pa deformime. Perveç kesaj, park lodrash per femije eshte nje qender gjitheperfshirese per aktivitete argetuese per femije. Permes nje larmie pajisjesh argetuese, femijet mund te mesojne ne lojera dhe te rriten gjate te mesuarit. Ai gjithashtu ka tiparet e jetes se gjate te sherbimit, struktures kompakte, mirembajtjes se lehte, rezistences ndaj korrozionit, rezistences ndaj plakjes si dhe dizajnit inovativ. Mund te zbatohet gjeresisht ne supermarket, qender te madhe tregtare, komunitet, defrim dhe vende te tjera.

Karakteristikat

Materiali: Plastike, Dru i ngurte

Permasa: Te ndryshme

Origjina: Kine

Çertifikimi: TUV,ISO,CE

Logo: Sipas Kerkeses

Ngjyra: E Zeze, Gri ose e Personalizuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Park Lodrash per Femije”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme