Parkete

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Parkete me shume shtresa , eshte bere nga disa shtresa derrasash qe kalojne njera-tjetren nen nje temperature te larte dhe nje presion te larte, te cilat jane ngjitur me nje cope leter te ngopur, gjithashtu me nje shtrese rezistente ndaj konsumit dhe nje shtrese dekorative. Rezistent ndaj deformimit dhe plasaritjes, me nje koeficient tkurrjeje dhe fryrje jashtezakonisht te vogel, dhe me nje performance per te rregulluar temperaturen dhe lageshtine e brendshme. Parkete me forma te ndryshme te kokrrave te drurit, me ngjyra te ndryshueshme, te lehta per tu shtruar dhe me nje fushe te gjere perdorimi. Keto parkete jane te certifikuar nga CE, SGS, ISO9001, BV, FSC, CNAS.

Karakteristikat

Materiali: Dru

Permasat: Te ndryshme

Trashesia: 22mm – 54mm

Pesha per meter: 2.75kg

Certifikuar: CE, SGS, ISO9001, BV, FSC, CNAS

Origjina: Kine

Ngjyra: Sipas deshires

Produkte të ngjashme