Pedane Peshngritje

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Pedane pershngritje vijne tek ju te ndertuara me nje material shume afatgjate, qe eshte metali i nderthurur me gome qe e bene kete produkt shume te forte ndaj goditjeve qe munde te persoje gjate perdorimit te tije.  Gjatesia e ke ketyre pedane peshngritje eshte sipas deshires tuaj . Ky produkt vjen tek ju me ngjyra te ndryshme dhe me logo te personalizuar .

Karakteristikat

Materiali: Metal + Gome
Aplikimi: Salla Force, Palestra, Pëshngritje
Ngjyra: Personalizohet
Logo: Personalizohet
Gjatesia: 2.2m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pedane Peshngritje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme