Pelena Bamboje

$1$35

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Pelena bamboje nga vete emri i ketij produkti nenkuptohet qe materiali qe eshte perdorur eshte bambu . Jane pelena shume te thjeshta ne perdorim ,bejne te mundur thithjen maksimale  dhe gjithashtu kujdesemi qe keto pelena bamboje te jene sa me te rehatshme per foshnjen tuaj . Vijne me permasa te ndryshme dhe me ngjyra te ndryshme.

Karakteristikat

Veçori: Endje e Thjeshte, Thithje Maksimale, Rehati per Foshnjen, Ekologjike
Materiali: Bambu
Brandi: LVBB
Tipi: 1 Perdorimshme

Permasat: Pesha e Foshnjes| Pesha e Produktit (g)| SAP Absorbimi (ml)| Paketimi

S 3 – 8 Kg 27.0 5 400 36 cope/pako 5pako/kuti
M 6 – 10 Kg 34.7 9 720 32 cope/pako 5pako/kuti
L 9 – 14 Kg 40.7 10 800 30 cope/pako 5pako/kuti
XL > 12 Kg 45.0 11 800 28 cope/pako 5pako/kuti

Produkte të ngjashme