Perde Spitali

$3$11

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email

Perde spitali te ndertuara me standartet me te larta. Departamenti i kujdesit mjekesor ngacmon aditivet antimikrobike ne pelhuren jo te endura kur prodhohet dhe shperndahet ne menyre te barabarte ne te gjithe perden. Efektiviteti i tij do te zgjase gjithe jeten e perdeve. Keto perde spitali jane shume te thjeshta per tu lare dhe njekohesisht per tu vendosur. Privatesia per pacientet ne fakt eshte rritur duke perdorur sisteme te disponueshme kur krahasohet me shumicen e pelhurave konvencionale. Pelhure me e trashe 120gsm mund te perdoret per te permiresuar cilesine dhe privatesine e pacientit. Produktet tona te disponueshme kane rritur perfitimet shendetesore. Perde spitali jane te certifikuar nga SGS gjithashtu dhe nga ISO.

 Karakteristikat

Materiali: 100% polyester

Modeli: I palosur

Origjina: Kine

Permasat (Lartesi* Gjeresi) :250*200cm

Certifikimi: SGS, ISO9001

Pesha: 230gsm

Ngjyrat: Sipas deshires

Logo: E personalizuar

Produkte të ngjashme