Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Pjese Kembimi

$50$400

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Pjese kembimi ose ndryshe parakolpe dhe mrapakolpe te makinave te ndrshyshme. Instalim i lehte dhe perdorim i qendrueshem dhe jete e gjate sherbimi. Mbroni dhe permiresoni ne menyre efektive performancen e trupit te makines tuaj. Permiresoni ne menyre te persosur pamjen e pergjithshme te automjetit tuaj. Ne menyre te vendosur, nuk eshte e lehte te bien. Materiali qe jane te ndertuar keto pjese kembimi eshte platike + polipropileni. Keto pjese kembimi vijne tek ju  me ngjyra te ndryshme dhe me permasa te ndryshme.

Karakteristikat

Materiali : Plastike + Polipropileni

Pajisja e makines: Mercedes-Benz

Vendi i origjines: Kine

Pershtatshmeria: Pershtatje e shkelqyeshme 100%

Ngjyre: Sipas deshires

 

Produkte të ngjashme