Pllake Vibruese

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Pllake vibruese jane pajisje shume kompakte. Ato jane ideale per ngjeshjen e asfaltit, gershetimin e shtresimit te gureve dhe per zbukurimin e tokave te perziera edhe ne hapesirat e mbyllura. Aplikacionet tipike jane ndertimi i rrugeve, kopshtarise dhe peizazhit. Kombinimi i optimizuar i pllakes baze te projektuar posaçerisht dhe dorezes se udhezuesit sigurojne manovrim te lehte. Pllake vibruese mund te operojne lehtesisht rreth gureve dhe mbulimeve te kanalit, si dhe pergjate kufijve ose ndertesave. Grupi i rrotave  mundeson qe pllakat vibratore te levizin lehte dhe me pak perpjekje per vendin e ardhshem te punes ne vendin e ndertimit . Vibrimet dhe emetimet e uleta ndotese ndihmojne per te mbrojtur operatorin. Lartesia e kercimit nga toka eshte 45 – 75mm dhe madhesia e pllakes eshte 280mm me 330mm. Ky produkt eshte i certifikuar nga CE dhe ISO.

Karakteristikat

Materiali:

Fuqia: 5.5HP

Tensioni: E personalizuar

Pesha: 90 kg – 110 kg

Permasa (e gjate * Gjeresia * E larte): 100mm*53mm*53mm

Vendi i origjines: Kine

Certifikimi: CE/ ISO

Lartesia e Kercimit: 45-75mm

Madhesia e pllakes: 280*330mm

Burimi i energjise: Benzine

Frekuenca: 450-650 herë/min

Modele: Te ndryshme

Paketimi: Kornize hekuri dhe kartoni.

Ngjyre: E personalizuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pllake Vibruese”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme