Pompa Uji

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Pompa uji automatike,me perfomance te larte,e pajisur me veshje plastike me doreze, duke e bere lehtesisht te transportueshme. Keto pompa uji jane te pershtatshme per shperndarjen e ujit te paster qe nuk permban grimca gerryese dhe lengje te cilat nuk jane kimikisht agresive ndaj perberesve te pompes. Ato jane jashtezakonisht te besueshme, te thjeshta per t’u perdorur, mjaft dhe praktikisht pa mirembajtje, duke gjetur shume perdorime ne aplikimet vendase dhe civile, dhe ne veçanti shperndarjen automatike te ujit nga rezervuaret e vegjel dhe te mesem, transferimin e ujit, lotimin e kopshteve, etj. Pompa uji jane te certifikuar nga ROHS.

Karakteristikat

Materiali: Alumin

Burimi i energjise: Elektricitet

Tensioni: 220V – 380V

Frekuenca: 50HZ

Certifikimi: RoHS

Gjatesia e kabllit: 1.5m

Forma : Te ndryshme

Origjina: Kine

Logo: E Personalizuar

Ngjyra: Sipas deshires

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pompa Uji”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme