Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Printer Industrial

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Printer industrial eshte eksportuar ne me shume se 30 vende dhe rajone dhe eshte njohur shume nga klientet tane jashte shtetit per shkak te çmimeve te perballueshme, shpejtesise se shpejte te printimit dhe performances se qendrueshme te printimit. Ky printer eshte i perbere nga alumini me cilesi te larte, sistem hekurudhor linear me precizion te larte, miratuar ingranazhe me performance te larte dhe sistem te ushqyerjes me media, duke siguruar strukturen e persosur mekanike dhe saktesine e printimit, mund te printoje shkronja me pak se 1 mm. Pamja elegante, dizajni i thjeshte i struktures, funksionimi i pershtatshem dhe mirembajtja e lehte. Hekurudha udhezuese dhe me motore me cilesi te larte, me te qendrueshem , dhe zhurme me te ulet gjate printimit. Koka e printimit eshte e rregullueshme per t’u pershtatur per mediat me trashesi te ndryshme. Sistemi le te kuptohet se kodi i gabimit ju tregon se ku eshte problemi. Printer industrial eshte i certifikuar nga CE/ISO. Ky produkt vjen tek ju me ngjyra te ndryshme dhe permasa te ndryshme.

Karakteristikat

Materiali: Alumin

Tensioni: 110V/220V

Vendi i origjines: Kine

Pesha: 140 KG – 270 KG

Dimensioni i printimit: 1600mm/1900mm

Rezulucion: 1440 DPI

Certifikimi: CE/ISO

Permasa (e gjate * Gjeresia * E larte): 285* 77* 72cm

Madhesia e printimit: 1.6/1.8m

Burimi i energjise: Elektrike

Modele: Te ndryshme

Paketimi: Karton

Ngjyre: E personalizuar

Produkte të ngjashme