Printer Kafeje

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on google

Description

Printer kafeje mund te shtype imazhet, hartat, fotot, fjalet dhe frazat, ose dizenjot tona nga biblioteka. Ky printer me menge kafe eshte printer ink-jet, duhet te perdore boje ushqyese per printim, ne vetem duhet te lidhim printerin me kompjuter dhe shtypjen nga kompjuteri yne, ne do te kemi softuer per ju. Boje prodhohet nga nje furnizues special i bojes, eshte boje ushqimore me cilesi te ushqimit, gjithashtu kemi per kete boje te ngrenshme, keshtu qe kjo boje mund te arrihet ne çdo treg. Shpejtesia e printimit te shpejte deri në 20s cop. Print me rezolucion te larte, cilesine e persosur te printimit. Ky printer kafeje eshte i certifikuar nga CE standard i miratuar. Ajo mund te shtype fytyrat e klienteve ose fjalet qe ata duan te shprehin ne kafe , buke , biskota. Shtypja e detajeve te fytyres ne kafe eshte nje risi domethenese per artin, kjo do te thote qe ju nuk duhet te shpenzoni shume kohe per te mesuar dhe praktikuar artin , ju vetem duhet te merrni nje foto dhe pastaj printeri do te perfundoje pushim. Printer kafeje eshte prodhuar si nje printer per kafe ne shtepi, çmimi i makines se printerit kafe eshte nje zgjedhje e mire per konsumatoret.

Karakteristikat

Plani: I Rrafshet
Pesha: 12 Kg
Përmasat e Printerit: 34X27X41 Cm
Ngjyra: Shumëngjyrëshe
Lloji i Bojes: Ngjyrues Ushqimor
Dimensionet e Printimit: 20*20 Cm
Dimensionet e Printimit të Rekomanduara: 10 Cm
Perdorimi: Kafe, Ushqime te Ndryshme, Torta, Biskota, etj.
Resolution: 720 dpi
Koka e Printerit: EB
Voltazhi: 110V-220V
Çertifikimi: CE, SGS, MSDS

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Printer Kafeje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte të ngjashme