Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Click Here

Printer Kodues

$440$1850

Produket në Shumica.al tregtohen me shumicë, dhe çdo produkt ka një sasi minimale për porosi.
Shpërndaje:

Printer kodues eshte teknologjia me e prekur per shkak te aplikimit te tij te gjere, teknologjise se prekur dhe jetes se gjate te sherbimit. Permes kesaj teknologjie, ne mund te printojme grafikat ne kohen me te shkurter dhe te perfundojme procesin e shnimit te imet. Ju gjithashtu mund te personalizoni gjuhe te tjera. Lehte per t’u perdorur, teksti, datat e ndryshueshme, te dhenat e ndryshueshme, kodi dy-dimensional, kodi QR, kodi DM, LOGO, modele te tjera mund te printohen. Ne te njejten kohe, ju mund te importoni te dhenat e jashtme direkt ne softuer permes diskut. Saktesi e larte dhe shpejtesi e shpejte. Printer kodues eshte i certifikuar nga CE/ISO. Shpejtesia e kodimit arrin ne 40cop ne minut.

Karakteristikat

Materiali: Alumin

Tensioni: 110V/220V

Vendi i origjines: Kine

Pesha: 1kg – 2.54 KG

Dimensioni i printimit: 2-17mm

Rezulucion: 1440 DPI

Shpejtesia e printimit: 40 cope/min

Lartesia e printimit: 0-12.7mm/0-25.4mm

Certifikimi: CE,ISO,FCC, ROHS,

Permasa (e gjate * Gjeresia * E larte): 145* 180* 160mm

Madhesia e printimit: 1.6/1.8m

Burimi i energjise: Elektrike

Modele: Te ndryshme

Paketimi: Karton

Ngjyre: E personalizuar

Produkte të ngjashme